top of page
Yazarın fotoğrafıPoligon Club

Neden Poligon Yatırımı


10 yılı aşkın süredir özel güvenlik sektörü için eğitim hizmeti sunan Cem Orçun, kurucu ortağı olduğu Poligon Club kapalı atış poligonu yatırımının arkasındaki nedenleri şöyle anlattı.

"Bizler Özel Güvenlik sektöründe on yılı aşkın süredir Eğitim kuruluşu olarak hizmet verirken bir yandan kendi eğitim ihtiyaçlarımız, öte yandan ülkemizde artan silahlanmanın yarattığı kaygı üzerine bir ölçüde bilinçli hareket etmek isteyen silah sahiplerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak bir Tabanca Atış Poligonu inşa ettik... "

"Atış poligonunun her isteyenin kolaylıkla ulaşabileceği eğlenceli bir mekan olmasını hedefleyerek yedi ay önce işe başladık. Öncelikle insan sağlığı ve güvenliğini gözeten bir atış poligonu yaratabilmek için özen gösterdik.. Ardından en küçük ayrıntısına kadar Dünya Standartlarını uygulayarak çok keyifli bir işletme haline getirdiğimiz atış poligonunu Nisan 2017 başında, Mecidiyeköy 'e hayata geçirdik. "

"Beni en çok şaşırtan; 10-12 gün içerisinde atış poligonumuzu kullananların önemli bir kısmının kadınlar olması. Farklı yaş guruplarındaki Üniversite öğretim üyelerinden tutun, çalışan ya da çalışmayan genç kızlara kadar geniş bir yelpazedeki bu talep, konuyu sizinle paylaşmam gerektiğini düşündürdü bana."

209 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page