top of page
Yazarın fotoğrafıPoligon Club

Poligon Club 2018 Yılbaşı Atış Şampiyonları Belli Oldu!


Birinciliği Erkekler kategorisinde Yalçın AKYÜZ, kadınlar kategorisinde ise Saniye USTA aldı.

Poligon Club bünyesinde amatör silahseverler arasında gerçekleştirilen Yılbaşı Atış Şampiyonası yoğun ilgi gördü. Yüze yakın katılmcının başvurduğu 69’u erkek 12’i kadın olmak üzere 81 müsabakacının atışlarını gerçekleştirdiği şampiyonada Erkekler Kategorisinde sıralama şöyle oldu.

1. Yalçın AKYÜZ

2. Özcan CEYLAN

3. Enes KAYA

Kadınlar kategorisinde katılım 12 gibi düşük bir seviyede kalırken kadın yarışmacıların aralarındaki puan farkının çok az olması ise heyecan yarattı.

Bu kategoride ödül kazanan kadın yarışmacılar da şöyle sıralandı.

1. Saniye USTA

2. Gökçe KOÇARSLAN

3.Gülin HORASANLI

Senem SELİMİ, Osman ORTAÇ, Özhun OLGAR ve Dursun KELEŞ'ten oluşturulan hakem jürisi gözetiminde gerçekleştirilen şampiyonada beşer atış sonunda dereceye girenler için katılımcılar için Ödül Töreni düzenlendi.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Cem ORÇUN “Kuruluşunun ilk yılında bir ilke imza atarak ilk atış şampiyonasını düzenleyen Poligon Club, benzer etkinliklere devam edecektir. Her zaman daha iyisini yapabilmek hedefiyle çalışan Poligon Club’ın bu atış etkinliğinde ödül olarak verdiği kupaların yıllar sonra antika değeri kazanacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum " dedi. Cem ORÇUN, tüm katılımcılara, gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkürlerini sunup, başarı kazanan yarışmacıları kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Şampiyona boyunca hakemlik görevini başarıyla yürüten jüri heyetine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Mustafa NEMLİ hakem jürisinden dereceye girenlere kupalarını ve başarı belgelerini vermelerini rica etti.

Dereceye giren yarışmacılar ve jüri üyelerinin toplu fotograf çekimiyle etkinlik sonlandırıldı.

295 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page