top of page

Efsanevi silahşörlere saygı duruşu: Heritage Roscoe

Heritage Roscoe, 1930’ların, 40’ların ve 50’lerin efsanevi silahşörlerine saygı duruşu niteliğindedir. Mafya suçlarıyla mücadele eden inatçı dedektiflerin, film dedektiflerinin ve hatta o dönemin gerçek dünyadaki polislerinin hepsinin ortak bir yanı vardı. Heritage Roscoe .38 kalibresinde kısa namlulu tamburlu bu efsanevi tabancanın özellikleri:

Klasik Tasarım: Heritage Roscoe, modern üretim teknikleriyle klasik bir tasarımı bir araya getirir. Ceviz kabzası ve ön kol ile donatılmıştır. Siyah, paslanmaz ve renkli kasa sertleştirilmiş olmak üzere üç farklı kaplama seçeneği bulunur.

Güvenli Tutma İmkanı: Tabancanın kabzası deriyle kaplıdır ve güvenli bir tutuş sağlar. .410 çapındaki işlemi kolaylaştırır.

Benzerlikler ve Farklar: Heritage Roscoe, 1950’de tanıtılan S&W Chiefs Special (sonradan Model 36 olarak bilinir) modeline benzer.

Her ikisi de geleneksel SA/DA tasarımına sahiptir, çelik gövdelidir, sabit nişangahları, yuvarlak kabza yapısını ve açık çekiciyi paylaşır. Ancak Roscoe, yoke veya crane üzerinde kilitleme yapar ve ön namlu altında bulunan koruma noktası, ejektör çubuğuna koruma sağlar. Roscoe’nun ağırlığı 20.8 onsken, Chiefs Special 19 ons ağırlığındadır.

Heritage Roscoe, modern atıcılar için eski batı havasını yansıtan bir seçenektir. Bu tabanca, .38 Special mermileriyle güvenilir ve hassas atışlar yapabilir!

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page